יום רביעי, 27 בינואר 2016

עוגיות פריכות


25 עוגיות

חומרים:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
קורט מלח
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה:
1.      מעבירים את כל החומרים חוץ למעבד מזון המצויד בלהב פלדה. מעבדים בפעימות קצרות עד לקבלת כדור בצק.- אפשר לעשות את זה גם ידנית 
2.      עוטפים את הבצק היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
3.      מחממים תנור ל 200 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקרר, מניחים אותו על משטח מקומח קלות ומרדדים בעזרת מערוך לעלה בעובי 1/2 – 1 ס"מ. צרים עוגיות בעזרת קורצן
4.      מעבירים בעדינות לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים למשך 15 דק'. מוציאים ומצננים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה