25
עוגיות
חומרים:
2.5
כוסות קמח
1/2
כוס סוכר
2
חלמונים
1
כפית תמצית וניל
קליפה
מגוררת מלימון אחד
קורט
מלח
אופן
ההכנה:
1. מעבירים את כל החומרים חוץ למעבד מזון
המצויד בלהב פלדה. מעבדים בפעימות קצרות עד לקבלת כדור בצק.- אפשר לעשות את זה גם
ידנית
2. עוטפים את הבצק היטב בניילון נצמד
ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
3. מחממים תנור ל 200 מעלות. מוציאים את
הבצק מהמקרר, מניחים אותו על משטח מקומח קלות ומרדדים בעזרת מערוך לעלה בעובי 1/2 –
1 ס"מ .
צרים עוגיות בעזרת קורצן
4. מעבירים בעדינות לתבנית מרופדת בנייר
אפיה ואופים למשך 15 דק'. מוציאים ומצננים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה