יום רביעי, 27 בינואר 2016

טורטיה מקסיקנית

חומרים

4 כוסות קמח
קורט אבקת אפייה
1/2 כוס מרגרינה / שמן
1 כוס מים רותחים
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה
1.      שמים בקערה את הקמח, מוסיפים את אבקת האפייה והמרגרינה – לשים עד לקבלת מרקם גושי.
2.      ממיסים את המלח בכוס מים רתוחים.
3.      מוסיפים את המים עם המלח לקמח לסירוגין עד לקבלת בצק אחיד וחלק במידה והבצק לא מתאחד, מוסיפים מים.
4.      שמים את הבצק בקערה ומכסים , מניחים במקום חמים כ- 20 דקות
5.      מגלגלים את הבצק לגלילה וחותכים ל12 יחידות
6.      מושחים את היד  במעט מרגרינה , מעבדים כל חתיכה לכדור ומשטחים את הכדורים
7.      מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים , בעזרת מערוך מקומח, את הבצק לטורטיות דקיקות.
8.      מחממים מחבת על אש בינונית ומניחים עלה טורטייה כל צד כ- 15 שניות.
9.      מורידים את הטורטייה מהאש ומכסים במגבת .
10.  מגישים את הטורטיות עם תוספות לבחירתכם












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה