חומרים:
4 כפות שמן קנולה
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות סוכר
4 כוסות מים רותחים
1/3 כוס עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית עלי תימין קצוצים
1 כוס פסטה קצרה
1 קופסת שימורי שעועית לבנה (או 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת)
אופן ההכנה:
1.
מחממים את השמן בסיר ומאדים את הבצל, השום, הגזרים, הסלרי
ותפוחי האדמה כ 5 דק'.
2.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המלח, הפפריקה, הפלפל
השחור והסוכר, מערבבים היטב ויוצקים את המים הרותחים אל הסיר. מביאים לרתיחה
ומבשלים מעל להבה בינונית כ 20 דק'.
3.
מוסיפים את עלי הבזיליקום והתימין, הפסטה והשעועית וממשיכים
לבשל עד שהפסטה עשויה. מגישים חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה